Tuesday, July 1, 2008

hari ini

god! aku xcident!! tapi tak teruk langsung ahh .kete aku okey cume calar sket tapi kete die lampu pecah n calar banyak jugak ah .dah kate kete besar space nk jalan takdek pastu xnmpk kete die .mase uh kat pasar malam .ohh memang best .kene langgar plak ngn endon .haha! aku sorg bawak harier ngn adik aku due org nazrul dan naufal . mmg terbaik! so die mintak 200! mak aih terkejut ,aku pn bwk la rahim ngn kodak setel kan . dorg ckp2 dapat 150 xle nk beta lbey sbb aku tadek lesen .hesh tah la .cmne nk jawab ngn ayah ni .hadap abg lagi angah lagi . naseb aku da nk bla da dis friday .pastu tadi touch n go babi tolak 37ringgit for nothing . katenye penalty tapi aku touch kat situ elok je .cibai! wut a day . harok!

arini rahim nk balik da ke tempat menimba ilmunye di kuantan .so aku spend time ngn die di bukit bintang .hahah .im goin to miss him .6bulan cnfrm xjmpe ni! esh!! tapelah aku pn nk chow jugak kan .so redha je .

da la .nk tunggu azan subuh aclty .nk berak tapi takut! haha! k chow

1 comment:

waniwanawano said...

adoyyy.
&speechless.
ngehhh~